Om ervoor te zorgen dat alle Howrse-spelers het spel veilig, eerlijk en met plezier kunnen spelen, is het belangrijk dat je weet wat verboden content en gedrag is, en wat de sancties zijn die je opgelegd kunt krijgen.

De volgende content en het volgende gedrag zijn niet toegestaan op Howrse:

Ongepaste afbeeldingen of taal

Afbeeldingen en taal die seksueel, gewelddadig, racistisch, aanstootgevend of dreigend van aard zijn of die aansporen tot geweld en haat. Het delen van links naar websites die zulke afbeeldingen of taal bevatten.

Valsspelen

Het illegaal verhandelen van pasjes, Equus, paarden, items of accounts. Oplichterspraktijken organiseren, misbruik maken van vertrouwen, accounts stelen of andere gebruikers om hun wachtwoord vragen. De aankoop van pasjes annuleren nadat ze al zijn gebruikt en pogingen tot fraude. Meerdere accounts maken op dezelfde versie van het spel Een aspect van Howrse uitbuiten door te profiteren van bugs en gebreken.

Gedrag op communicatiekanalen

Een taal gebruiken die niet de taal van het spel is of sms-taal gebruiken. Verspreiding van seksuele, politieke of lasterlijke content of zaken die anderen op enigerlei wijze kunnen beledigen. Hetzelfde geldt voor content die illegale activiteiten promoot of aanmoedigt. Content die kan worden beschouwd als spam, flooding, niet-relevant, advertenties of aankondigingen (inclusief voor paardenverkoop of dekkingen). Dreigen om iemand te rapporteren of te straffen of pogingen om de taak van de moderators over te nemen.

Schending van het auteursrecht

Het stelen van creaties, afbeeldingen of illustraties die beschermd zijn door auteursrecht.